Skogsbus med glitter!

3kommentarer

Idag har vi varit i skogen så gott som hela dagen. Först så skulle jag leta upp en gran. Känner man någon som äger lite skog kan man ju alltid fråga markägaren om man kan få en gran som ändå inte har någon framtid till massaved eller brädor. Jag hittade en som vi fick ta den växte endå i en bergsskreva, lite Ernst över den faktiskt. När det var fixat så skulle vi hitta en bra plats att ställa den på så att alla djuren och Nissar kunde ta sig en dans inatt efter att vi gått hem. N var väldigt engagerad, det skulle på med glitter och julkulor innan hon och lillebror skulle provdansa. Eddie fick också vara med på ett hörn om han lovade att inte busa runt och välta granen. Polkakäpparna provsmakades trots att det inte var lördag, men det var iallafall nära. Det har varit fantastisk vackert väder hela dagen.  Jag vet att det bara är november, men just nu behövs det lite bus för att vardagen ska få lite skimmer.  

(null)

(null)

(null)

Eddie och jag smyger tillbaka
i morgon, för att återställa. 



3 kommentarer

Micke

21 Nov 2020 13:55

Aldrig fel med lite glitter i dessa pandemitider, kan behövas lite sådant för att muntra upp lite.
Sitter nästan och funderar på att ta fram vår älskade plastgran redan nu men någon måtta får det kanske vara trots allt, vi väntar till den första december.

Polkakäppar lät ju gott...gott gott :)

Ha det fint nu.

Ibod11 - Ingrid

21 Nov 2020 18:32

Buskul i skogen med andra ord :D Vilken rolig idé och jag tror nog att du hade minst lika kul som de yngre. Eddie trodde nog att ni hade blivit tokiga men han är säkert van vid att matte kan hitta på allt möjligt tokigt :D
Lite synd att ta bort allt det glittriga. Många skulle säkert uppskatta att granen står där och glittrar.
Kram

Lena i Wales och Spanien

22 Nov 2020 11:53

Nostalgi för mig, att gå ut i skogen och hugg ner en gran, underbart. Fina Sverigeminnen.
Så fin den blev. Vi behöver allt som lyser upp!
Skön söndag!

Kommentera

Publiceras ej