Någon blir glad!

4kommentarer

Jag vet inte när det hände senast att jag skickade en glad handskriven hälsning till någon. Nu är det gjort och det lilla kortet ligger på lådan ivrigt väntande på att komma iväg för att göra någon glad. Skrattar bara jag tänker på hur snopen mottagen kommer att bli. Det behövs inte mycket för att roa mig. Dubbel glädje med andra ord. 

(null)
 
Äntligen är det onsdag,
som jag har längtat. 

4 kommentarer

Erika

18 Nov 2020 08:07

Det är SÅ roligt att få något handskrivet i dessa tider!

Anki

18 Nov 2020 14:00

En handskriven hälsning i lådan är en ovanlighet numer ... och tänka så glad man blir ... och förvånad!
Kram

Lena i Wales och Spanien

18 Nov 2020 14:10

Fint!
Jag skickar väldigt sällan handskrivna kort, men gör egna kort genom posten, egen bild, egen text, men inte handskrivet. Det brukar också vara uppskattat.
Ha det bra!

Ibod11 - Ingrid

18 Nov 2020 21:23

Vad roligt att få ett handskrivet och (kanske) hemmagjort kort. Avsändaren är också glad så det blir massor av glädje :D Jag brukar få påsk- och julkort av min svärmor och julkort även av min svägerska och då skickar jag till dem också. Men vi tillverkar dem inte själva så arbetsinsatsen och kreativiteten är inte så stor. Men när jag bodde i Mjölby fick jag ett kort från en kompis här uppe och hon hade fäst en liten miniryggsäck av näver i kortet. Hon tyckte att jag skulle ha något att packa i när jag kom tillbaka :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej