Ruckastenen!

1kommentarer

Några mil från Karlskrona kan man göra ett märkligt fynd, det är ett stort flyttblock på 3*3*2 meter och väger ca 40 ton som ligger intill Sällerydsleden. När inlandsisen för 10 000 år sedan drog sig tillbaka så lämnade den detta flyttblock som sitt visitkort. Det går ganska lätt att få den i gungning eftersom den ligger i en grop. Det är inte utan att man känner sig väldigt stark när stenen kommer i rörelse. Innan vi körde till stenen för att fika och mäta våra krafter stannade vi till hos en kompis för att mata några av de små söta lammen som behövde lite extra mat. Det var nära att ett av dessa små godingarna fick följa med hem som kompis till Eddie. Mysig förmiddag i vårsolens sken. Nikon blev rastad även denna dag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

❤️

1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

30 Mar 2020 15:16

Nu fick Eddie mycket konkurrens i att vara sötast. Små mjuka och urgulliga lamm och jättesöta barn är det inte lätt att vinna över. Men han vinner i stilighet för det har han :D
Vilken fin utflykt ni var iväg på. Jag har sett sådana stora flyttblock bl a i Tiveden och de är fascinerande. Vilka krafter det var som kunde flytta omrking dessa bumlingar.
Härliga bilder och jag tror jag kan gissa vem som hade allra mysigast. Någon som fick både gosa med bebis och mata lamm kanske :D Eddie skulle nog väldigt gärna vilja ha en ullig, gullig kompis.
Kram

Kommentera

Publiceras ej