Tomtebus i Tomtemors hus!

3kommentarer

Fastlagsbulle och julsopare bus med tjejerna. I går träffades vi i vårt lilla gäng som alltid någon vecka efter jul för att busa lite. Vi brukar turas om vem vi ska våldgästas. I år var det bästa B:s tur. Det är första gången vi träffas efter att vår kära vän i busgänget lämnade oss dagen innan julafton. Mycket tankar och känslor kom till ytan men också väldigt mycket skratt och glädje. Det var så hon ville att det skulle vara in i det sista och det är så hon vill det ska vara framöver när vi ses. I sin sista önskan in för hennes färd till sista vilan vill vår kära vän ha en sommarfest. Hon viste att några fler somrar skulle det inte bli för hennes del, men en fest ska det bli. Så urnsättningen blir veckan efter midsommar med hopp om sol och en ljummen kväll så att gästerna kan hålla ut till in på småtimmarna.  Musik, sång  och glädjen över alla år vi fått tillsammans ska delas hjärtligt och muntligt. 

(null)

(null)


Denna kvinna! 
Saknad och älskad❣️

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

14 Jan 2020 20:46

Vad fina ni är och lika fint är det att ni uppfyller er väns önskan och ger henne en sista sommarfest. Jag kan tänka mig att det är både saknad, tårar och massor av glädje när ni tänker på henne.
Kram

Erika

15 Jan 2020 08:00

Vad härlig hon verkar ha varit! Förstår att det är mycket sorg och saknad.
Kram

Pernilla

19 Jan 2020 13:23

Vilket underbart sätt att minnas och sätta ner urnan på. Under tiden fram tills dess kan ni bearbeta och ta fram de glada minnena.
Kram
/P

Kommentera

Publiceras ej