Hemma bäst!

4kommentarer

Mormors lilla hjärta har legat på sjukhuset. När man är en liten plutt och känner sig trött och medtagen då orkar man inte äta. Min kämpande dotter har pumpat och matat genom sonden, för henne har det hela tiden varit enormt viktigt att mammans mjölk är den bästa födan för sitt barn. Trotts all oro och många vaknätter så fick hon det att funka med hjälp av sin envishet. Grymt bra jobbat. Nu är allt bättre och vi kan andas ut. Stora syster fick trösta och gosa med lillebror och bara det gör ju att tillfrisknandet går fortare. För vem vill ligga på sjukhuset när det är mysigare att vara hemma. 

(null)

(null)

(null)
   
Nu är mormors 
hjärta redan tre veckor❤️

4 kommentarer

Anki

27 Jan 2020 07:22

Utan att veta bakgrunden så kan jag bara säga att ååhh så skönt att allt gott bra! Oron blir alltid extra svår när det är så små som blir sjuka.
Kram

Ibod11 - Ingrid

27 Jan 2020 17:00

Vilken lättnad och vad glad jag blir. Ett orosmoln som har försvunnit ur din värld. Verkligen bra kämpat av mamma och storasyster var säkert också delaktig i att ge trygghet och skynda på tillfrisknandet. De är så fina tillsammans :)
Kram

Pernilla

27 Jan 2020 18:23

Så skönt att det ordnat sig. Ingen roligt situation och stå bredvid och se på och inte kunna hjälpa till. Kramar till er alla och en extra till den lilla krabaten.
/P

Erika

28 Jan 2020 07:38

Skickar goda tankar till det lilla barnet och hoppas att allt ska gå i rätt riktning nu ❤

Kommentera

Publiceras ej