Sportlov!

3kommentarer

I denna delen av landet har vi sportlov, så jag passade på att kolla runt om det fanns någon som ville umgås med sin mormor/farmor på hennes lediga dag. Vi började med en härlig frukost innan vi satte igång med bullbaket. Vi hade tänkt baka gula rutor också men det fick bli chokladbollar istället. Jag älskar chokladbollar så jag var inte svår att övertala. Minsta dottern var tvungen att åka hem klockan två så jag fixade till lite våfflor innan bullfikan. Bullarna blev fantastiskt god. Om inte annat så bekräftade min stora dotters man detta när de kom på middag efter jobbet för att hämta sina barn, kaffe på maten med bulle var pricken över iet. Vi hann att pyssla lite också mellan målen. Härlig dag med flera av de bästa. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så var det
jobb igen!

3 kommentarer

Anki

19 Feb 2020 06:19

Vissa dagar är absolut underbarare än andra! Vilken fin dag ni fick - och så mycket ni hann med! En alldeles ljuvlig bild med barnbarnen!
Ha en fin fortsättning på veckan!
Kram

Ibod11 - Ingrid

20 Feb 2020 08:38

Vilken härlig bild med dina tre barnbarn. En bild som genomsyras av glädje och kärlek. Du har säkert många lika fina bilder men den här skulle göra sig fint som förstoring i en fin ram.
Kul att du har så nära till dem och att ni spontant kan få en jättefin dag tillsammans. Massor med gofika blev det minsann också :D
Kram

Pernilla

21 Feb 2020 13:40

Så mysigt! Lilla H har flyttat hem nu (vi har ju varit familjehemmet vårt äldsta barnbarn) och snart kan nog även vi få bli vanlig mormor och morfar. Än är hon dock mycket hos oss och så blir det kanske. Men det är ju så mycket roligare när hon kommer över för några nätter.
/P

Kommentera

Publiceras ej