Alla är vi barn i början!

3kommentarer

Nu är mina fönster kittade och skrapade till lusthuset eller spelhålan som vi kallar det på ön. Då var det penselns tur med hjälp av mig att sätta färg på bågarna. Det är lite pilligt att stryka så gämnt och fint någon millimeter över kittets kant. Lättare sagt än gjort, men jag lovar att jag verkligen gör så gott jag kan.  Det är ju för att fukten inte ska tränga in i kittet och på sikt få det till att lossna igen. Min fingerfärdighet kommer att öka, så det sista fönsterna kommer förhoppningsvis bli riktigt bra. Nu tror jag ju inte att någon kommer att syna i detalj när de väl är på plats, men ni vet känslan om att vill ha det perfekt lurar i bakhuvudet. Jag får helt enkelt se mig besegrad och vara nöjd med resultatet som blir. Det gäller ju inte livet. 

(null)

(null)

(null)

Träning ger
färdighet!

3 kommentarer

Micke

19 Feb 2020 18:27

Jo..man får allt ha tungan rätt i munnen som det heter.
Har målat många fönster när jag var yngre, fast idag hade nog den mesta färgen hamnat där den inte ska vara.
Men så länge jag bor i hyresrätt slipper jag ju jobba mig...hallelujah..typ ;)

Ha det jättefint.

Ibod11 - Ingrid

20 Feb 2020 08:55

Du är jätteduktig med alla dina bygg- och målningsprojekt. Jag har varit där du är och har jobbat för att få olika hus att både hålla bättre och se finare ut. Just att kitta fönster och sedan måla dem är något jag inte längtar efter att göra igen. Jag avstår nog helst byggprojekt över huvud taget men jag vet hur nöjd man blir efteråt och hur bra det känns att ha åstadkommit förbättringen. Dina fönster kommer klara sig genom många år med oväder och rusk. Bra jobbat!
Kram

Pernilla

21 Feb 2020 13:24

Ett gediget hantverk ska se ut som ett gediget hantverk. Annars finns det ingen mening med det. Då kan man köpa fabriksgjort.
Men det här var väldigt fint så du har nog en extra stadig hand.
/P

Kommentera

Publiceras ej