Vi trotsade regnet!

2kommentarer

Hela dagen har det regnat. Eftersom det inte blev någon träff med barnen på grund av sjukdom och inväntande av provsvar på julafton bestämde vi att träffas idag. Naturligtvis så skulle vi var ute. Att det regnade hela tiden spelade ingen roll, vi var väldigt sugna på att ses. Alla är pigga och provsvaren var negativa. Barnbarnen passade på att rasta sina föräldrar i lekparken medan korvarna låg på grillen. Mumsade gjorde vi under tak och det var ju behagligt med tanke på att det var lättare att duka upp då. När vi ändå såg så passade vi på att fira ettåringen. Han fyller ju  i och för sig inte förrän nästa år men det är ju snart. 

(null)

(null)

Det finns inget dåligt 
väder.......

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

30 Dec 2020 18:20

Vad roligt att ni kunde träffas och att alla mår bra. Att träffas utomhus och grilla har blivit det nya normala när man firar något. Kanske en vana som stannar kvar, åtminstone sommartid :D
Kram

Gittan

31 Dec 2020 10:17

Det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Visst är det härligt att träffa barn och barnbarn och grilla ute är ju inne nu...Vi grillade i jul också, det är mysigt. Här blir det en promenad, sista för i år antagligen. Jag önskar dig och familjen ett riktigt Gott Nytt År och kram på dig.

Kommentera

Publiceras ej