Vi ses under balkongen!

5kommentarer

För att vara på den säkra sidan så vågade jag inte träffa minsta dottern med barn nu i juletid när N fick lite feber i veckan. Men vi löste julklappsutdelningen balkongledes. En korg och några meter snöre så fixade vi det. Tur de inte bor på översta våningen. Hur som så blev det ett roligt inslag i denna något fyrkantiga tillvaro. Det finns ju mycket annat att vara tacksam över så jag ska inte klaga. 

(null)

(null)

(null)

Julklappen kommer att
ge mina spända axlar en
välbehövlig behandling. 

5 kommentarer

Anki

27 Dec 2020 09:40

Bra lösning!
Ja, en annorlunda jul blev det, men det blev bra ändå - och vi får hoppas alla kan ses som förr till nästa jul :)
Kram

Ibod11 - Ingrid

27 Dec 2020 18:42

Fiffigt! Pandemin är hemsk men sporrar till uppfinningsrikedom och kreativa lösningar :D Vi längtar alla till normala tider men medan vi väntar är alla lösningar som ger lite gemenskap bra.
Kram

Gittan

27 Dec 2020 18:50

Vilken bra ide nu i dessa tider. Vi har träffat barn och barnbarn utomhus den här helgen, det är ju lite konstigt men vi hoppas på bättre tider. Jag önskar dig en fin fortsättning på helgerna. ( även att det är ett par vardagar emellan) Man vet snart inte vad det är för dag. Kram.

Erika

28 Dec 2020 08:40

Uppfinningsrikt och kul! Jag kan tänka mig att det var lite spännande för den yngre generationen 👍.

S

28 Dec 2020 20:56

Vilket trevligt sätt att lösa situationen! På ett sätt är det ändå lite bra att man tvingas ut ur gamla vanor och får vara uppfinningsrik. Fast fullt så "äventyrlig" behöver ju inte julen 2021 bli tycker jag... jag hoppas att vi ändå kan bevara lite av gemenskapen som jag tycker blivit starkare åtminstone i min släkt, när allt inte kan tas för givet.

God fortsättning och gott nytt år!

Kommentera

Publiceras ej