Stormigt värre!

2kommentarer

Det blev en runda till ön innan jobbnätterna. Grått och stormigt men väldigt avkopplande. Äldsta dottern med familj tog sig också en tur över bron för att rasta sig och barnen. Vi bestämde oss för att åka till Djupvik som är ett litet fiskeläger med välbevarade sjöbodar och som ligger någon mil ovanför Köpingsvik på västra sidan. Vi har varit här på sommaren och badat några gånger, väldigt trevligt ställe även en blåsig decemberdag. 

(null)

Om ni har läst Johan Theorins böcker så förekommer Stenvik, som är en påhittad by på Öland. Stenvik påminner väldigt mycket om Djupvik enligt författaren. Skumtimmen som en av böckerna heter har även blivit film. En stor del av romanen Blodläge utspelar sig i och omkring samma plats. 

(null)

(null)

(null)

Efter att vi strosat runt i Djupvik och tittat på stenar och plockat pinnar åkte vi till stugan för att äta lite innan jag skulle hem för att jobba. Lite stressigt blev det allt, svårt att slita sig och lämna lugnet. En gång till måste jag hinna dit i år.

(null)

2021 närmar sig!

2 kommentarer

Micke

29 Dec 2020 13:13

Där var det ju riktigt fint, kan tänka mig att somrarna där är rena paradiset.
Man behöver sådana smultronställen, speciellt i dessa tider kan jag känna men även annars också.

Tillönskar dig en fin dag.

Ibod11 - Ingrid

29 Dec 2020 20:41

Ni ser ut att vara väl påbyltade för att klara stormvindar och kyla och om man slipper frysa är det bara mysigt att komma ut i fin natur. Strand och hav är alltid bra utflyktsmål :D Eddie ser ut att vilja ha någon slags närkontakt men det verkar inte vara så uppskattat :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej