Rastat Nikon!

4kommentarer

Igår fick Nikon följa med på promenad. Anledningen var att jag hade sett denna båten ligga fastsurrad i ett träd intill ån och jag har tänkt så många gånger att stanna till för att fota lite. Jag måste ta med Nikon lite oftare för det är så roligt att fotografera. Oftast så är det mobilen som får stå till tjänst när något ska förevigas. Blir hyffsade foton med mobilen också men det är en helt annan sak när Nikon är med. 
 
 
 
Nu blir det sängen några timmar.
 

 

4 kommentarer

Micke

06 Dec 2020 11:37

En helt annan grej att ha en "riktig" kamera men min har legat i sin väska sista året, kommer mig inte riktigt för att plocka fram dem.
Sist jag tog fram den var det enbart för att ladda batteriet, vad nu det skulle tjäna till när den sen ändå åkte tillbaka in i skåpet ;)

Fin bild där, man undrar ju hur den hamnade där.


SV: Provade röda lacket en gång i min barndom, var väl helt om om jag minns rätt, men jag föredrog General och gör så än idag.

Ha det bäst nu.

S

06 Dec 2020 17:43

Vilken vacker bild. Båten ser fridfull ut, men alla vindlande grenar ger någon sorts energi.

Det är ett bra tag sedan jag hade en kamera. Min man har två systemkameror men nu har han inte mycket glädje av dem när han ser så dåligt. Ungarna verkar inte så pigga på att ta över dem, de är ju vana vid att alltid ha mobilen till hands...

Hoppas du fick tända dina ljus idag, det är nog det mysigaste med den här tiden.

Kram!

Ibod11 - Ingrid

06 Dec 2020 18:05

Vilken vacker bild. Sååå rofylld. Jag förstår att du lät Nikon följa med för att föreviga just detta. Min Nikon följer oftast med mig på promenaderna men den kommer inte alltid upp ur den väska jag använder. Det är inte alltid jag hinner få upp kameran om något djur rör sig förbi mig men naturen i övrigt brukar stå stilla och vänta tills jag är klar :D
Kram

Anki

07 Dec 2020 07:29

Vilken vacker och rofylld bild! Bra att Nikon fick följa med just den här dagen!
Kram

Kommentera

Publiceras ej