Juldagspromenader!

2kommentarer

Idag har jag bara varit. Fantastiskt skönt måste jag säga. Det var väldigt längesedan som jag inte gjort något mera än att äta och rasta Eddie. Det blev en långpromenad i skogen på dagen i det härliga vädret med Eddie och äldsta dottern. Jag hittade ett grönklätt hjärta i skogen och det måste ju bara betyda tur. Eller så var det ett önskehjärta och då önskar jag, ....... nog lika bra jag bara tänker denna önskningen. 

(null)

(null)

Vi hittade även lingon, jag provsmakade inte, så de hänger kvar. Torrt och fint i skogen var det också, Eddie var inte nersölad med gegga som han annars varit de senaste tiden när vi kommit hem från promenaden. 

(null)

På kvällen gick Eddie och jag en långrunda till, denna gången fick det bli i vår vackra stad. Julbelysningen är fantastiskt fin i år. Den gamla Fredrikskyrkan som invigdes 1744 av kronprins Adolf Fredrik och prinsessan Lovisa Ulrika har också fått känna på hur det kan vara att bli pimpad.

(null)

Utanför rådhuset står stans ståtligaste gran. Om jag varit inne i stan på kvällen kör jag alltid upp på torget för att beundra den från bilen en stund. Idag fick det bli en promenad dit. 

(null)

Ronnebygatan och Klaipedaplatsen är också vackert pyntade. Jag kan inte få nog av lampor i juletid.

(null)

Om jag inte hinner ändra mig så tar jag nog en "bara vara dag" i morgon också.


2 kommentarer

Micke

26 Dec 2020 15:08

Skönt att bara få "vara" ibland, ladda batterierna och bara göra det mest nödvändiga.
Fin gran där så som sig bör på en stads torg, tror de har en nere i stan här med, får googla på det ;)
Ett tag sedan man var där.

Ha det så underbart nu.

Ibod11 - Ingrid

26 Dec 2020 16:35

Mitt liv är fullt av "bara vara dagar" men oj vad skönt och mysigt det verkar när du berättar om din dag. Härligt att känna lugnet som dessa dagar ger och vilka fina och mysiga promenader ni gjorde :D Underbart med mosshjärta och lingon i naturen och en härlig julstämning i din julupplysta stad. Visst blir man glad när det lyser om julpynt och kanske särskilt den här julen. Ni har en väldigt vacker gran framför rådhuset och fin rödlysande kyrka. Även snöflingor har de fixat :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej