Hur svårt kan det vara?

3kommentarer

Den frågan ställer jag ofta till mig själv när jag rastar min pälskling i det offentliga rummet. Hundbajs över allt, nu vet jag att det är många som plockar upp efter sina fyrfotade vänner men långt ifrån alla. Har man skaffat sig hund så är det husse eller mattes skyldighet tycker jag, inte så trevligt att trampa runt i hundbajs. På många ställen inne i centrum hänger det gratis hundbajspåsar så det går inte heller att skylla på att man har glömt. Plocka upp efter andras hundar bär mig emot även att jag har gjort det ett fåtal gånger för att någon låtit sin jycke bajsa utanför lägenheten. Blä och fy!

(null)

Ledig i fyra nätter 🐾

3 kommentarer

S

14 Sep 2019 09:33

Nä, det är inte trevligt, särskilt på gångbanor och inne på bostadsområden där man lätt trampar på "restprodukterna". Men tur då att det faktiskt också finns ansvarskännande hundägare som håller fint, tummen upp för det!

Ha dig en skön ledighet, kram!

Micke

14 Sep 2019 12:13

Riktigt otrevligt är det ju...sen är ju min erfarenhet att folk ibland länsar de där stationerna med gratis påsar...men man undrar ju hur folk tänker som bara struntar i det.
Eller förresten..jag vet hur de tänker...de bryr sig inte.

Som skrivet...bedrövligt är det.

Ibod11 - Ingrid

21 Sep 2019 10:45

Precis de tankarna hade jag i morse när jag tog en liten promenad. En liten bit framför mig, på gångvägen i ett villaområde, gjorde en liten vovve sina behov och jag såg hur husse tittade sig omkring, såg mig och började leta i sina fickor. Han hittade ingen påse och jag vet inte om det bara var ett spel för gallerierna för jag tyckte att han var lite övertydlig. Men jag såg även ett antal hussar och mattar som faktiskt skötte sig och plockade upp efter sina vovvar :)
Kram

Kommentera

Publiceras ej