Vacker morgon!

3kommentarer

Igår var jag uppe med tuppen, skulle vara på sjukhuset när ronden var på språng hos pappa som fortfarande ligger inne på sjukhuset. Han får ligga några dagar till, sedan får han förhoppningsvis komma hem om han nu inte drabbas av någon ny lunginflammation innan han lämnar sjukhuset. Har ätit antibiotika i över tre veckor nu, lite bättre har det blivit. 
Eddie och jag tog en promenad när besöket var över. Underbara sköna dagar med vacker natur att ströva runt i. Älskar när löven skiftat i färg och lyser som guld.  Efter sista regnovädret tappade många träd sina löv och ligger nu längs med kanterna istället. 

(null)

(null)

Snart är det dags för sängen!

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

25 Oct 2019 19:04

Ja, visst är det härligt att gå ut i den sköna höstluften och njuta av färger och vackert sken. Jag gillar att gå omkring bland de nedfallna löven och sparka lite också.
Det måste vara skönt för er alla att din pappa ska få komma hem. Hoppas att han klarar sig från mer elände och får må bra framöver.
Kram

Pernilla

26 Oct 2019 14:58

Wow, vilka bilder du bjuder på. Den översta är helt underbar!
Jag älskar att möta solen på morgonen. På måndag får jag göra det igen, efter att vi flyttat tillbaka klockan.
/P

Anonym

26 Oct 2019 15:14

Höstens färger är ju fina fast nu börjar jag nog tröttna lite på dem...vill ha snö nu så det blir lite ljusare....ungarna på kneget gillar det ju också...konstigt bara att snön hamnar i korridorerna ;)

Hoppas far bättrar på sig fullt ut nu.

Ha det fint.

Kommentera

Publiceras ej