Tur jag har semester!

1kommentarer

Då var det dax igen för sjukhusbesöken med lilla pappsen. Satt 10 timmar på akuten i måndags, jag på en pinnastol och pappa på en stenhård brits. Efter nio timmar frågade de ifall vi fått något att äta. Då kunde det vara, Efter 85 är sjukvården gratis och det märks. Pappa hade nog hellre betalt för sitt besök än att bli behandlad som om det mänskliga värdet försvinner efter 80. När vi efter mycket tjat fick åka upp på röntgen så röntgade de fel sida på lungorna. Det är ju så skrattretande, när jag påpekade detta så sa läkaren att det är inte mycket man ser på dessa typer av bilder när det gäller lungorna. Men han skulle skicka remiss på en mer utförligare undersökning, väntetid tre månader, hoppas pappa lever tills dess. Vårdcentralen är lika frustrerade som vi över att de inte tar hand om de äldre på sjukhuset. Idag är det återbesök till VC med provtagning. När läkaren ringde till sjukhuset  i tisdags fick hon till svar att det fanns inga platser så han får behandlas hemma. 

(null)


Som tur är så hade jag en fantastisk helg på Ölands skördefest med massor av trevliga påhitt. Barnbarnsgos och utflykter, mys på kvällarna med skratt och andra tokigheter. När allt lugnat sig lite måste jag skriva om bondgården vi besökte. 

(null)

Vårdcentralen nästa!



1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

03 Oct 2019 22:13

Det är fruktansvärt och skrämmande att de kan behandla sjuka äldre personer på det sättet. Jag blir arg och ledsen och jag förstår att du känner dig väldigt maktlös och kanske orolig. Stackars din pappa och alla andra som möts av en så dålig vård. Stor kram till er båda <3

Kommentera

Publiceras ej