Mellan sjukbesöken!

4kommentarer

Valpgos är den bästa avkoppling mellan sjukhusbesöken hos pappa. Passade på att njuta av dessa underbara gosenosar innan de åker i helgen. Inte utan att jag blir sugen men det får vänta något år till. Men det var nära att en fick följa med hem i fickan när jag lämnade valphagen. Jag har ju möjlighet att njuta av valp hos uppfödaren framöver eftersom ett litet yrväder blir kvar där. Alla är så underbara var och en på sitt sätt så det hade varit svårt att välja. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Trevlig fortsättning
på helgen.

4 kommentarer

S

05 Oct 2019 18:38

Åh, man bara smälter. Förstår om det frestar att behålla en så charmig pälsboll.

Ha det så gott du kan under omständigheterna. Kram!

Ibod11 - Ingrid

06 Oct 2019 20:34

Bra att du tar hand om dig själv lite mellan varven och vad kan vara bättre än att få gosa med alla dessa myspluttar <3 Underbara små varelser och jättefina bilder. Gissa om jag är avundsjuk på allt gos du får.
Kram till både dig och din pappa <3

Pernilla

09 Oct 2019 09:43

Borde vara förbjudet att lägga ut så underbara bilder. Men åhh så underbara. Och så många lyckliga nya ägare.

Ang MH, det var ett tag sen du skrev om det hos mej...... det är inte så ovanligt med MH på Sheltisar. Finns tillräckligt många beskrivningar för ett medelvärde och det upprepas varje år. Värre är det med Springern.
Shetlandsheepdog ägare vill nog visa att de inte är värre fegisar än de SKA vara eller tvärtom. För avelns skull är det nästan ett måste i alla fall om man vill sälja valpar till ”jobbande” mattat och hussar. Soffpotatisarna för sig och de med tryck under tassarna för sig.
Trist men lite så är det. Så även i ”Er” ras, vet jag.
/P

Anki

10 Oct 2019 05:21

Ååhhh ... vilka underbara små godingar! Förstår att det var lockande att ta med en hem :)
Har läst lite tillbaka och sett att din pappa är sjuk ... inte roligt alls - och visst är det otroligt att det ska ta sån tid att med undersökningarna ...

Kommentera

Publiceras ej