Lånet återbetalt!

4kommentarer

Äntligen är tidslånet återbetalt. Satt på jobbet inatt kl 02.59 och dokumenterade, en minut senare visade kl 02.00 på datorn. Bara till att kämpa på en timme extra. Blev mycket glatt överraskad när jag några timmar senare gick ut i köket för att plocka lite när klockan på väggen visade halv sex. Här går det undan tänkte jag och skulle just ta tag i morgonarbetet. Kändes lite väl snabbt så jag tog upp mobilen för att bekräfta min känsla. Så istället för att påbörja det jag tänkt så blev det en del visaromvridningar. Alla åt rätt håll. En timme bakåt.  Jag ska inte gnälla, är väldigt glad att den där timmen är tillbaka. Fotot gör inte himmelen rättvis när jag körde hem från jobbet, men i sin helhet var den väldigt vacker. 

(null)

Nu skiner solen!



4 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

27 Oct 2019 17:08

Det är nog hos dig och andra nattarbetare som tidsändringen märks mest just när den sker. Det blev en lång natt för dig men kanske var du där och fick en kort natt vid förra omställningen. Det kanske inte blir fler tidsändringar, vi får väl se vad som händer :)
Kram

S

28 Oct 2019 07:33

Den där tidsbanken är petig med att få tillbaka sin timme. Jag tänkte också på att det måste märkas för dem som jobbar natt. Hoppas faktiskt på att de slopar tidsomställningen, jag tycker att den mest bara stökar till det.

Men det var en tjusigt dramatisk himmel du hade fångat. Liten solglimt här denna morgon som lyser upp de kvarvarande höstlöven, nog är det fint.

Kram!

Pernilla

28 Oct 2019 08:40

Det var jätte mysigt att möta solen igen, i morse på Promenaden. Värre är det ikväll. Blä!
/P

Anna

28 Oct 2019 17:03

Det är alltid lika härligt när man får tillbaka den där timmen :D
Skulle gärna vilja maila dig, men hittar inga kontaktuppgifter?

Kommentera

Publiceras ej