Regn och blåst!

2kommentarer

Maj bjuder ännu så länge på blåsiga kalla dagar med någon regnskur då och då. Idag har det regnat så gott som hela dagen och jag ser ut som om jag hade har permanentat mig efter att varit ute flertal gånger med Eddie. Bra det kommer lite regn så bönderna och mina sommarblommor blir glada. För en vecka sedan satte jag in tulpaner, trotts att de nu hänger lite molokna så måste jag ändå tycka de är vackra. 

(null)

Redan fredag?

2 kommentarer

S

10 May 2019 10:02

Själv har jag inte så mycket emot om det är lite svalt. Lättare att klä på sig extra än att ta av sig mer än till nakenstadiet. ;) Men det är ju bara början av maj, gott om tid ännu för värmeböljor.

Visst kan döende tulpaner vara enormt dekorativa! Min man skrattar åt mig när jag uttrycker min glädje över buketter som äntligen börjar vissna, hihi.

Kram och trevlig fredag!

Ibod11 - Ingrid

10 May 2019 19:10

Jag känner så väl igen fenomenet småkrulligt hår vid blött väder. Som barn bodde jag åtta år i Halmstad och mitt långa hår trivdes inte i de salta och blöta havsvindarna. Nu skulle det nog gå bättre när frisyren är väldigt kort :D
Det är inget vidare väder här heller men när nederbörden kommer är det mest som blötsnö. Det är bra för grödorna men nu kan det gärna få växla om till lite mer skönt vårväder.
Det tog ett tag innan jag såg att bilden föreställer en vissen tulpan. Jag såg bara en fin blomma ;)
Kram

Kommentera

Publiceras ej