Upp och ner!

2kommentarer

Inte utan att det känns lite upp och ner när man måste tvingar sig att krypa ner i sängen trots att vårsolen skiner. Jag behöver sova men jag vill så gärna njuta av dagsljuset också. Så det får bli lite av varje, enligt andra alldeles för lite av det ena. Har lovat länge att jag ska bättra mig, önskar att jag hade mera disciplin när det gäller sömnen. Så länge jag håller mig vaken på jobbet så känns det inte oroväckande för min egen del, jag måste väl inse att man inte är en ungdom längre även om det känns så på insidan. Så här och nu lovar jag bättring. Det måste jag hålla för det är ju fult att ljuga. 

(null)

(null)

Idag ska jag sova länge!
Lovar!

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

27 Mar 2019 20:20

Vilken jättehärlig, underbar bild på en upp-och-nervänd Eddie :D Lite Humle och Dumle över den ;) Nästa bild ser också härlig ut. Men nu får du se till att sova ordentligt hädanefter, ett löfte är ett löfte ;) :D
Kram

Pernilla

27 Mar 2019 22:35

Vilka härliga bilder och roligt att få se dej. För det är du, va?
Sova är bra tråkigt även på natten. Jag luffar gärna runt på kvällskvisten när alla lagt sig. Fixar, läser, jobbar och surfar. Blir för få timmar här också. Då är vi två som får skärpa sig.
/P

Kommentera

Publiceras ej