Pärlornas Ö

3kommentarer

Sitter och planerar vilka av pärlorna som ska få besök i år. Perfekt ruskväder ute idag för att njuta av kommande äventyr. Det finns så många fina platser som är väl värda ett besök.  En av mina kära vänner som gästat ön i veckan har delat med sig av många små smultronställen där det växer ovanliga orkidéer som jag inte ens hade aning om att det fanns.  I år får det nog bli ett år i blommornas tecken.

(null)

(null)

(null)

För det är bara regn hos mig!

3 kommentarer

S

07 Mar 2019 12:39

Blom-safari låter ju helt underbart i mina öron! Jag var ett rätt nördigt barn och brukade låna mammas flora och gå ut och leta efter blommor. Ett favoritminne från barndomen. Hoppas ni ser något fint, och glöm inte att titta på de små som kan vara så tjusiga på nära håll. :)

Kram!

Ibod11 - Ingrid

08 Mar 2019 07:03

Visst är det lite kul att du, som håller till där så ofta, blir visad fina sevärdheter av en besökare. Men det är väl ofta så att det vi har alldeles runt knuten inte är lika lockande som det vi måste åka en bit för att hitta. Jättekul att du får se din ö med lite nya ögon :D Om jag någon gång kommer till Öland kan jag fråga dig om vad jag ska leta efter :D Mycket har jag sett och Öland är verkligen en pärla hela ön. Hoppas du får en riktigt skön och fin upptäckarsommar på din ö.
Kram

Åke

24 Mar 2019 06:13

Så mycket minnen du påminner mig om 👍 För en sissådär 40 år sedan besökte jag det vackra Öland en semester. Min dåvarande fru och jag bilade runt en 11-12 dagar... Långe Jan och Långe Erik glömmer jag aldrig... tittade in i några gamla kyrkor också samt andra sevärdheter...

Kommentera

Publiceras ej