Modern spraykonst!

3kommentarer

Idag tog Eddie och jag rundan förbi kommunens lagliga plats för graffiti. Jag personligen tycker att det är mycket bra att det finns anvisade platser för denna typen sprayteknik. Eftersom budskap och målningar skiftar av intresse i perioder är det alltid lika spännande att se om det hänt något nytt sedan sist. Vi har några grymt duktiga graffitikonstnärer i stan men av utbudet från dagens tripp så har de nog gått i ide. Får se ifall de vaknat till när det blir lite varmare ute. Tills dess får ni nöja er med dagens spraykonst. 

(null)

(null)

(null)


Konst eller klotter?

3 kommentarer

Pernilla

22 Mar 2019 19:26

Gränsen mellan klotter och konstnkan vara hårfin. En konstnär här på ön hade hängt upp en bild av en flicka i svartvitt, där ansiktet gick lite i blått. Den hängde i en gren på ett träd ute på hällarna. Strövområdet som dessutom är natureservat är ett vanligt stråk för hundägare. Flera blev livrädda och en ringde polisen för de trodde någon hade hängt sig. Konst? Då är nog klotter mer ”konst” för mej. Jag är iallafall glad att jag inte gick på hällarna just de dagarna som ”konst-flickan” hängde där. Polisen tog ner det och det har blivit ett himla rabalder.
/P

Åke

24 Mar 2019 05:31

Konst i klottret ja. Mycket år vackert och jag gillar när dom använder olika färger. Så bra att det kommit fram en plats för dem. Jag tycker inte om då dom förstör fasader och murar liksom... det är en stor kostnad för sanering som kommer på skattsedeln för oss alla.

Ibod11 - Ingrid

24 Mar 2019 19:16

Jag kan inte avgöra vad som är konst eller inte konst. Jag vet bara vad jag gillar och inte är det när det klottras lite överallt utan att jag kan se att det föreställer något annat än en "tag". Men jag har sett en del fina graffitimålningar och de är konst för mig. Är de målade på lagliga platser är det ännu bättre. Vad som är konst är ju väldigt subjektivt så jag avstår från att säga vad som är vad. Jag kan bara tala för mig själv :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej