Kan inte sluta le❣️

3kommentarer

Om jag får leva och har hälsan i behåll så är det precis så här jag vill ha det på ålderns höst. Jag älskar att bygga kojor både inne och ute. Inne är ju bäst, varmt och myggfritt.

(null)

Vi ses under bordet🤗

3 kommentarer

Mia

20 Mar 2019 20:03

Visst är Inge Lööks vykort mysiga! :-)

Åke

24 Mar 2019 05:52

Ha ha vilken härlig stund. Ja tänk vad kojor man byggt... både inne som ute. Många roliga minnen väcks till liv 🤗 Tänk vad man gick runt bland grannar och tiggde bräder tex. Man fick sin första oskyldiga puss som ett exempel... eller som när Marie och jag delade på 1.25:- och köpte snusen röda lacken... vi hade en koja över en bäck som jag fick hänga ut över och kräkas i... sedan har jag inte snusat något mer (över 50 år sedsn)

Ibod11 - Ingrid

24 Mar 2019 14:40

Jag älskade kojor och att bygga dem när jag var yngre. Byggandet fortsatte i scouterna med vindskydd att sova i när vi var på hajk. Då var det inga spikar inblandade utan vi byggde av vad naturen gav och använde rep att surra med. Härliga tider :D
Nu bygger jag inte några kojor längre. Det är alltför obekvämt att vara i dem. Men skulle jag få besök av någon i den yngre generatione så skulle jag nog gärna vara med och bygga i alla fall.
Jag hoppas att du får precis så som du vill när den dagen kommer. Men jag gissar att det blir en del kojor redan nu.
Kram

Kommentera

Publiceras ej