Upp på taket igen!

2kommentarer

Midsommar och två jobbnätter är över så nu är det dags för att upp på taket igen. Tänkt lägga 14 dagar med hjälp av bästa snickaren att få det mesta på plats. Jobbar bara fem nätter dessa två veckorna så vi ska nog hinna rätt så mycket. Det ska bli skönt att ha få detta projektet klart. Pappsen är kvar på sjukhuset så jag måste hinna med att besöka honom varje dag också. Det är ju hans höjdpunkt på dagen. Det är ett avbrott mellan provtagningar, undersökningar och massor av mediciner. Det gäller att utnyttja dygnets timmar. 

(null)

(null)

Måndag och ny vecka!

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

25 Jun 2019 16:19

Jag håller alla tummar för att vädret ska ge er de bästa takfixarförutsättningarna :D Se nu bara till att du inte ramlar och skadar dig. Klart att din pappa ser fram emot dina besök. Det är inte kul att ligga på sjukhus och titta ut på finvädret. När han inte kan komma ut är besök från dig det näst bästa han kan få. Kanske t o m det allra bästa :D Jag måste tillägga att jag faktiskt har trivts alldeles utmärkt de gånger jag har legat på sjukhus.
Vilka fantastiska blommor och bilder på dem.
Kram

S

25 Jun 2019 18:11

Tråkigt att din pappa måste vara kvar på sjukhuset fortfarande, jag hoppas att de tar väl hand om honom, och det känns säkert väldigt bra för er båda om du har möjlighet att hälsa på.

Är stum av beundran över hantverkarkunnandet du har, jag hoppas ni får det sista på plats nu och att vädergudarna inte bråkar.

Kram!

Kommentera

Publiceras ej