Sankt Pers nycklar

4kommentarer

Eddie och jag tog oss en runda till Mellösa på Öland för att titta på havet och alla blommor. Sankt Pers nycklar är fantastiskt fina tycker jag och de växer i tusentals hela vägen ner till havet. För många år sedan var det en kommunal camping här med mulltoa, vatten och sophantering. Kostade några tior om dygnet perfekt och passande camping helt i mitt tycke. Lånade husvagn och bodde här med barnen några gånger då de var små. Lugnt och skönt. Här finns så mycket blommor och vackra grässorter. Eddie och jag strosade runt och njöt av kvällssolen. Naturligtvis så badade Eddie, kutade runt som en galning. 

(null)

(null)

(null)

Jag tror sommaren kommit nu❣️

4 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

05 Jun 2019 18:46

Det är så fint med alla blommande orkidéer. Här brukar det finnas ett antal också, ofta i diken eller på ängarna. I slutet av juni och en bit in i juli ska jag ta mig till en plats där brunkullan, vår landskapsblomma som också är en orkidé, blommar.
Nu börjar de härliga tiderna för Eddie med bad och lek i vattnet. Det är säkert lika härligt för dig som ser din lyckliga hund ha kul. Du kanske t o m gör honom sällskap snart :D
Kram

S

06 Jun 2019 09:51

Så fint med orkidéer! Vi har nog inte så mycket häromkring. Eddie ser ut att stormtrivas. Nog har det blivit sommar nu, vi testade vår nya luftkonditionering igår när det var 28 grader, det var väldigt skönt.

Ha en skön nationaldag, kram!

Anonym

06 Jun 2019 11:22

Orkideer är verkligen fina! Finns så många olika sorter att njuta av.

Önskar er en fin helg, misstänker du stannar på Öland hela långhelgen!

Pernilla

06 Jun 2019 22:57

Åh så härligt! Vi har haft en privat camping på södra Gotland med liknande förutsättningar. Numera finns ju det mesta i vagnarna eller för oss i bobilen men vill man slippa tömma, finns gammaldags dass. Sen får man knata bort till hamnen några km bort för en betald 5,- dusch.
Massor av natur och underbar blommor vi havet. Vårt smultronställe! Men vi har sällan tid att vara där numera.
/P

Kommentera

Publiceras ej