Då är jag på jobbet igen!

3kommentarer

Vilken semester! Snickeriet har gått bra och i ett rasande tempo. Vi har legat i som värsta torpeder för att hinna få på pappen på innan min ledighet var över. Nu är det bara resten kvar, det värsta är gjort så nu kan vi lägga på plåten, isolera samt lite annat fixande efter hand. 

(null)

(null)

Eddie och jag har även hunnit med att vara på kennelträff i tre dagar. Mycket trevligt att träffa alla fina Tillyhillsvovar. Eddie var helt slut efter dessa dagarna, jag också för den delen.  

(null)

Just det, min brorsdotter har varit på bal inför sin student. Naturligtvis ställde faster upp som fotograf. Så fina klänningar och håruppsättningar som tjejerna hade. De hade varit en mycket lyckad kväll enligt min brorsdotter. 

(null)

Jobbelijobb!

3 kommentarer

Pernilla

04 Jun 2019 08:34

Oj så du ligger i!! Takomläggningar är inget jag skulle vilja göra. Annars hoppar jag på det mesta men tak överlåter jag gärna till någon annan, typ maken.
Vilka fina tjejer. Studentbalen var i söndags här i Visby. I år har vi ingen bekant och var bortbjudna på annat kalas så vi såg inte en enda student.
/P

Mia

04 Jun 2019 08:35

Så läckra tjejer1 Önskar dem en positiv framtid!

Du verkar vara väldigt kunnig i mycket. Sådant husarbete har jag aldrig vågat mig på, därför kan jag inget sådant nu som "vuxen". :-) Bra jobbat!

Ibod11 - Ingrid

04 Jun 2019 18:45

Oj, vad mycket du /ni har hunnit med och vad duktig du har varit. Måste kännas väldigt skönt att ha kommit så långt med bygget. Snart dags för taklagsfest :)
Jag hoppas att ni hann ha väldigt mycket roligt på kennelträffen innan ni tog helt slut. Underbart med ett gäng fina vovvar som springer omkring och leker tillsammans :D
Baltider är härliga tider. Vilka minnen det ger, både för egen del och för mina barns del. Fint foto på fina tjejer :)
Kram

Kommentera

Publiceras ej