Takläggning!

2kommentarer

Jag börjar se ljuset i tunneln. Fortfarande en del som ska göras. Men det värsta måste ändå ha gjorts kan man tycka. Jag vet inte hur många gånger som jag sprungit upp och ner på den där ställningen. Hur många skruv och spik jag använt. Helt klart är bästa snickaren och jag väldigt nöjda. När jag vaknat efter nattens jobb ska vindskivor på plats så vi kan mäta för att få rätt mått på plåten som ska ligga som skydd. Ställningarna ska plockas ihop och skräp ska köras till tippen. Sedan får resten vänta tills i september. För i augusti är det annat som ska grejas med. 

(null)

(null)

Det är en go känsla
att vara nöjd!

2 kommentarer

Micke

28 Jul 2019 13:03

Tycker ni är fantastiskt duktiga...har själv haft hus en gång i tiden och det var ett ständigt snickrande eller målande...ja..inte ständigt men det kändes så.
Bra jobbat där.

Ibod11 - Ingrid

28 Jul 2019 17:15

Jag är väldigt imponerad över allt du och din bästa snickare har åstadkommit. Jag har aldrig tvivlat på förmågan men det är otroligt duktigt gjort :D Jag har varit med och byggt och renoverat flera hus men just tak har jag överlåtit åt andra. Min syster och jag lejde bort hela arbetet när vi bytte tak i Mjölby. Det var kostsamt men väldigt skönt, särskilt som större delen av taket fanns väldigt högt upp.
Kram

Kommentera

Publiceras ej