Tio år med bloggen!

3kommentarer

Den 12/12 2008 kl 8.44 skrev jag mitt första blogginlägg som handlade om min röda dagbok som jag fick en jul när jag var liten. Tio år? Kära nån! Jag är väldigt glad för att jag började att blogga. Barnbarnen tycker det är roligt när vi tillsammans tittar tillbaka på vad som hänt och titta på foton när de var små. Fyra av mina goa barnbarn är födda under dessa åren. Ibland har det varit bloggtorka men ändå har jag  alltid fått till några rader inte för att jag varit flitig och skrivit varje dag men ofta. Tanken på att sluta har aldrig funnits där oavsett var jag befunnit mig på livets stig. Så nu sitter jag här och summerar mina tio år med bloggen. Så många trevliga bloggvänner jag följt och följer. Många har slutat att blogga som jag fortfarande saknar, några av er har jag följt i många år och andra har kommit till och det är jag väldigt glad över. Mina första tanke var att jag inte hunnit någonting vettigt under dessa tio år men med en snabb titt i backspegel så tar jag tillbaka det. Kära nån vad mycket som hänt, hur har jag hunnit allt. Husförsäljning, stugköpet på ön, byte av boende och jobb, resor till vackra och underbara platser, renoveringar och underbara fester med nära och kära. Dottern fantastiska bröllop och mina fina underbara barnbarn som kommit till världen. Två av dessa föddes med endast tjugofem timmars mellanrum.  Den ena på BB i Kalmar och den andra i Karlskrona. Dessa små prinsessor som försöker ses så ofta det bara går. Skulle kunna skriva i dagar men nu så har jag påbörjat en ny tioårsperiod, för blogga det vill jag aldrig sluta med. 

(null)

Min underbara Eddie!
Vilken tur jag bestämde mig för 
att bli med hund igen ❤️

3 kommentarer

S

01 Jan 2019 08:25

Grattis till tio år! Så roligt att höra att du tänker fortsätta med din mysiga blogg med alla fina bilder som bonus. :) Nog hinner det hända otroligt mycket på tio år, man tänker inte riktigt på det i vardagen men sätter man sig ner och summerar så blir man förvånad. Härligt inte minst med alla ljuvliga barnbarn!

En riktigt god fortsättning på det nya året!

Mia

01 Jan 2019 17:47

Otroligt vacker bild du har i det här inlägget!

Inlägget är också väldigt positivt och roligt att läsa, Ja, under tio år hinner vi nog med mycket. Jag har hängt med under många år som läsare av din blogg, litet oregelbundet, men ändå. Vet inte riktigt när vi "hittade" till varandra.

God fortsättning på 2019!

Ibod11 - Ingrid

01 Jan 2019 19:11

Oj, vad mycket kärlek det finns i den bilden. Underbart! När jag tittat ett tag såg jag att Eddie faktiskt sitter på en söt liten gris. Jag skrattade till för mig själv för det gav bilden en extra touch :D
Tänk vad tiden går och du har bloggat en väldigt lång tid. Jag ligger lite efter dig men jag tror att 10-årsjubiléet kommer till mig också i år eller nästa år :) Jag är väldigt glad att vi träffades här och lika glad att vi kan fortsätta att hänga här tillsammans :)
God fortsättning på 2019
Kram

Kommentera

Publiceras ej