Så smart!

2kommentarer

Välkommen in på toa med mig. Jag måste bara visa en smart grej som dottern har upphängd på familjens toa och har haft i många år mitt framför näsan när man sitter där. I en familj av tre där det yngsta är sex år och redan kan delar av multiplikationstabellen och de andra två på elva och nio rabblar alla tal som rinnande vatten när jag testar, måste ju planschen haft bra inverkan. Med tanke på att just multiplikationstabellen är svår för många barn att traggla in så kanske alla barnfamiljer borde ha något liknande på sin toa. Jag vet iallafall vad jag borde traggla. 

(null)

Ikväll ska jag nyttja
mitt nyårslöfte 🤗.
Ska nog inte bli så svårt att hålla. 
Längtar!

2 kommentarer

Pernilla

09 Jan 2019 09:25

Men wow så smart! Vi som har en 8 åring här!
Hon har lite klurigt med att förstå och få ihop allt. Jag ska helt enkelt leta efter bilder och sätta upp, så att hon ska först sammanhanget, 2x3=2+2+2
Tack för tipset. Jag har satt upp lappar med engelska ord till mina. På spegeln har vi satt en lapp med "Mirror" tex. En så långt har de inte kommit änn.
/P

Ibod11 - Ingrid

09 Jan 2019 18:41

Jag tror att den planschen har betytt väldigt mycket för alla som har suttit flera gånger på den toan. Man kan helt enkelt inte hålla ögonen borta från den och minsann, satt jag inte här och repeterade tabellerna för mig själv när jag såg den :D Jag måste erkänna att tabellerna inte sitter lika stenhårt som när jag var yngre.
Kram

Kommentera

Publiceras ej