Kan själv!

3kommentarer

Jag har sedan långt innan jul sökt efter en lampskärm med monsteramönster på. Jag har nog varit i de flesta butiker som kan tänkas sälja lampskärmar. Det har funnit massor av olika mönster men inte just det och den storleken som jag önskade. Det var när jag såg den överblivna lilla tygbiten jag sparat då jag klädde om köksstolarna som jag kom på att jag skulle ju kunna klä en lampskärm själv. Jag letade upp en skärm hobbylimet och satte saxen i den lilla tygremsan. Mätte och limmade sedan var det klart. Mycket nöjd! Jag älskar monsteramönster. 

(null)

(null)

Solen skiner idag!
Underbart!

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

18 Jan 2019 18:53

Nu blir jag riktigt imponerad. Vad fint det blev och vilka talanger du har :D Det är visst inte bara monsteramönster du gillar utan även själva växten. Det ser ut som om du har ett stort exemplar bakom lampan :D De är fina, det håller jag med om. Men de jag har haft har till sist blivit väldigt rangliga och inte särskilt fina längre. Då har de hamnat i komposten.
Kram

S

19 Jan 2019 08:06

Monstera är tjusiga! Så bra att du hittade tyget. Det ser riktigt proffsigt ut. Du är verkligen händig, kram och ha en trevlig helg!

Pernilla

19 Jan 2019 09:54

Åhh så fin! När jag bytte tillbaka från adventsljusstake till lampa, insåg jag att den skärmen var fasansfull. Jag kanske också ska se efter nytt tyg? Älskar när man får idéer av bloggvänner. Tack!
/P

Kommentera

Publiceras ej