Bokmalens bästa!

3kommentarer

Sedan jag blev med storytel har det hunnits med många böcker i bilen, hundpromenaden, medans jag städar eller grejar med annat. Perfekt, tycker jag! Jag älskar deckare och böcker som är verklighetsbaserade. Men av ett tillfälle för några dagar sedan råkade jag stöta på en psykologisk thriller som författaren verkligen fått till den där känslan av trovärdighet och skräck. Så nu lämnar jag deckarna åt sidan ett tag för att få en annan spänning och med kalla kårars-känslan. 

(null)

Nästa bok med samma
författare påbörjad.

Dags för hundpromenad!

3 kommentarer

Mia

03 Jan 2019 17:46

Det låter som om du rekommenderar detta! Kul, spännande!

Ibod11 - Ingrid

03 Jan 2019 19:15

Kul att du har hittat något som passar dig så bra. Jag har inte kommit så långt än att jag går omkring med lurar och lyssnar på diverse saker. Det tar emot och jag vet inte riktigt om det har att göra med att jag inte vill missa något som händer omkring mig eller om jag bara är motsträvig. Just när det gäller böcker så är jag lite gammalmodig och vill gärna hålla i den bok jag läser. Men kanske skulle jag också upptäcka att jag gillar ljudböcker om jag bara provade :)
Kram

S

05 Jan 2019 10:47

Min man ser lite halvdåligt numera och älskar att kunna lyssna på böcker istället för att fippla med tjocka glasögon, dessutom verkar de fungera bra som sömnpiller. ;) Jag har bara lyssnat på en ljudbok hittills, har lite svårt att koncentrera mig. Men gillar ändå idén på något sätt. Roligt att du upptäckt att det passar dig!

Kram!

Kommentera

Publiceras ej