Blinkande ljusslingor!

3kommentarer

Jag har aldrig varit mycket för färgade lampor eller ljusslingor utomhus, än värre är det när de blinkar. Hur andra har det inomhus bryr jag mig inte så mycket om eftersom det drabbar bara de själva. Men utomhus kan jag störa mig på hur det blixtrar och blinkar i olika takter. När jag var yngre såg man aldrig en massa blingbling i trädgårdarna. Vet inte när det blev poppis med att belysa sina trädgårdar men det började säkert med en utegran. Jag minns min första utegran med lampor i som jag tyckte var mycket vacker. Finast var det ju förstådd när det snöade och det blev liggande på grenarna. Det är ett ställe som jag kör förbi påväg till min dotter som jag undrar hur de tänkt de som bor där. Där är en slinga åt ett håll, en annan åt ett annat håll så när man tittar in i trädgården ser det ut som om en treåring ritat massor av sträck på ett papper.  Får väl vara nöjd över att det inte blinkade i alla nyanser från färgskalan. Nu finns det ju även de som pryder sitt hus eller trädgård med stil och finess och det kan ju vara väldigt vackert att titta på. Granen på jobbet var inte så illa men den stod ju inomhus. 

(null)

Första jobbnatten av två 
är snart slut. 





3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

15 Jan 2019 20:30

Haha, ja det där med belysningar är nog väldigt individuellt. Det finns många olika idéer om vad som är fint. För ett antal år sedan läste jag och min man om att det är bäst att fråga grannarna vad de tycker innan man sätter upp belysningar som blinkar i olika färger. Vi skrattade gott åt det eftersom vi precis hade satt upp en sådan i en fin gran nere vid sjön. Vi konstaterade att det var ju tur att ingen mer än vi såg den belysningen. Ja, kanske syntes den från andra sidan sjön men i så fall väldigt svagt ;) Här, i ett villaområde är jag däremot väldigt försiktig. I år ställde jag inte ens ut Rudolf. Man får liksom spana in hur det ser ut i andra trädgårdar innan man själv börjar pynta ;)
Kram

Mia

15 Jan 2019 21:29

Jag håller med dig. Numer har jag ingen gran eller ljusslingor, varken ute eller inomhus. Men jag gillar de vita, stadigt lysande. Det kan bli för mycket med allt blinkande... :-)

S

17 Jan 2019 09:06

Några entusiaster här i staden dekorerar villatomter och balkonger med allt som går att hitta som lyser och blinkar - kul på sitt sätt men knappast vackert. Jag gillar julbelysning, men helst vita stadiga ljus ändå...

Kram!

Kommentera

Publiceras ej