Måttliga mängder!

2kommentarer

Att en bit choklad kan vara både uppiggande och hälsofrämjande vet många och detta används oftast som skäl för att ta en bit. Choklad innerhåller ett ämne som heter teobromin och det har en uppiggande effekt. Mörk choklad innehåller även antioxidanter och är även en källa till mineralämnet magnesium. Det är stor skillnad på choklad och choklad. Jag som aldrig äter godis kan ibland ta en bit mörk choklad till teet, den bästa choklad  är den jag köper i stadens lilla chokladbutik. Det är en euforisk njutning att stoppa en sådan kick i munnen och njuta av dess underbara smaker. I brist på denna läckerhet går det även att avnjuta en bit mörk choklad från hyllan i vilken butik som.   

(null)

 Ny vecka, nya möjligheter❣️ 

2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

04 Feb 2019 18:19

Choklad är både gott och ger energi. Jag gillar ljus choklad bäst men mjölk är ju numera utesluten ur min kost. Jag tar gärna en bit mörk choklad och det bästa med den är nog kanske att det räcker med bara en bit för att jag ska bli nöjd :) Lite annorlunda blev det när jag hittade den veganska chokladen med kola. Då mumsade jag i mig flera bitar direkt efter varandra :D
Kram

S

04 Feb 2019 19:10

Tänk att choklad med lite salt är så gott! Jag tycker att choklad liknar vin och kaffe i smakintensitet och nyanser. Fast egentligen är jag framför allt en lakritsråtta - lakrits med choklad är min absoluta höjdare. :)

Kram!

Kommentera

Publiceras ej