Glitterkväll med tillbehör!

4kommentarer

När vi kom till hotellet så fick vi ett rum med två helglasade väggar på sextonde våningen. Jag älskar höjder så jag var som ett barn på julafton. Innan jag hunnit kika på utsikten så gör jag som jag alltid brukar göra då jag sover på hotell, öppnar dörren in på toa för att kolla om det finns badkar. Gissa om jag jublade över det jag såg. När vi kommit in och beskådat den fantastiska utsikten i det grådisiga vädret med ihållande regn så bad dottern mig att hämta en tallrik i baren, eller fråga om det möjligtvis fanns någon att låna. När jag kom upp på rummet igen förstod jag ju varför, dottern hade gjort lite förberedelser. Spolat upp ett bad samt dukat upp med gotter och vin. Efter badet blev det sminkning och lite skålning innan taxin anlände för att ta oss till arenan där Melodifestivalen skulle vara. Vi fick godis, chips, dricka, nyckelringar, frukt och massa annat. När vi strosat runt så dök Expressen upp och ville fotografera oss och det ställde vi ju upp på kvällen till ära. Allt var så fantastisk och mycket trevlig på alla sätt. Vi somnade gott i våra randiga efter en underbar dag i glittrets tecken i ett regnigt Malmö. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Tack älskade dotter❣️

4 kommentarer

Pernilla

13 Feb 2019 08:11

Wow vilken present! Men 16:e våningen!! Ehhh...
Förmodligen är det så högt att man tappar mark-känslan, eller? Tycker annars att det låter läskigt högt.
Vilken härlig bild på er där på trappan. Va nog i förra inlägget. Blir lätt så när man läser ifatt.
/P

S

13 Feb 2019 13:45

Vilken höjdarhelg i dubbel bemärkelse! :) Jag gör också alltid så på hotell, kollar först efter badkar, hihi. Har inget själv hemma så det är lite lyx för mig. Tjusigt gottebord. Även om jag egentligen inte älskar Mello i sig, så är det ändå jätteroligt att gå på evenemang som är live, känna stämningen. Kan tänka mig att det var mysigt att få dela med dottern.

Kram!

Micke

13 Feb 2019 14:05

Jodå...sen vi gjorde oss av med badkaret här hemma så är det nog det första jag kollar på hotellen vi bevistar.
Oftast finns bara dusch men ibland har man tur.

Gratulerar till en fin hotellvistelse :)

Ibod11 - Ingrid

13 Feb 2019 20:55

Haha, jag går mot strömmen och struntar i badkaret (kommer troligvis att slänga ut badkaret från min nya bostad) och fortsätter mot utsikten :D Måste ha varit en häftig känsla att stå där och se ut över staden.
Vilken helt fantastisk present du fick av din dotter. En del av det fina var att ni gjorde allt detta tillsammans. Allt verkar har varit lyckat och jag blir alldeles varm av glädje för din skull :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej