Är gubbens tid förbi?

2kommentarer

Regn och tö, slisk och slask. Gegga upp till fotknölarna och en hund som är lerig om sina annars så vita fina tassar. Vädret kan jag inte rå över men som tur är så kan jag bestämma om mina mungipor ska vara uppåt eller neråt. Får se ifall snögubben är uppåt eller neråt när jag traska hem om en stund efter nattens jobb. 

(null)

Go fredag
mina vänner 😁

2 kommentarer

S

08 Feb 2019 11:21

Läste just att det aldrig blivit meterologisk vinter här i vår ända av Skåne. Då ska det vara under nollan sju dagar i rad, och det har vi ju inte haft. Efter 15:e februari kan det tekniskt sett räknas som vår om temperaturen håller i sig, alltså skulle vi gå direkt från höst till vår! Lokaltidningen har börjat publicera läsarnas bilder på vårblommor som tittar upp. Gråsparvarna och pilfinkarna i buskarna utanför verkar åtminstone övertygade om att ljuset kommer, det är ett himla liv på dem!

Ha en fin helg, kram!

Ibod11 - Ingrid

08 Feb 2019 18:18

En av anledningarna till att jag gillar vintrar lite längre norrut är just all lera och slask som är vanligare här nere. Nu behöver jag ju inte torka hundtassar längre men Kasper hade också väldigt fina, vita tassar som inte blev så vackra i slaskväder. Men det är ju en himla tur att vi kan välja vart vi vill att våra mungipor ska peka :D Snögubben får nog tyvärr snart ge upp men det gör inte vi :)
Kram

Kommentera

Publiceras ej