Alita: Battle Angel

1kommentarer

Igår var jag på bio med ett av barnbarnen. När W fyllde år fick han valfri bio av mig i present. Jag har föreslagit olika filmer men ingen som W nappat på. För två veckor sedan fick jag äntligen napp då han hittat filmen han ville se.  Premiären var i fredags så jag bokade så snabbt veckans filmer var bokningsbara. Filmen är en fantasy/science film och handlar om Alita en flicka som hittas medvetslös på ett skrotupplag i Iron City av cyberläkaren Ido. När hon vaknar upp har hon inget minne kvar om vem hon är. Alita upptäcker snart att hon har extraordinära stridskunskaper. Bestämd att avslöja sanningen kring sitt ursprung ger hon sig ut på en resa för att möta orättvisorna i denna korrupta värld.
W var mycket nöjd över sitt val och gav den en stor tumme upp. Jag var också väldigt nöjd över hans val av film och han lovade mormor om uppföljning kommer så ska jag få hänga med. 
(null)
👍

1 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

21 Feb 2019 15:50

Det är ju alldeles perfekt att valet blev så bra för er båda. Det är en film jag också skulle kunna tänka mig att se men då måste nog ett av mina barn följa med. Det är nog inte troligt så jag får vänta och se om den kan ses någon annanstans senare :) I vår familj har vi med glädje sett alla Harry Potterfilmer, startrek och andra liknande produktioner tillsammans. Kul att du kan se fram emot att se uppföljaren tillsammans med honom också :D
Kram

Kommentera

Publiceras ej