Ölandstripp!

3kommentarer

Mina kära Ölandskompis skrev till mig att min studsmattan hade fått vingar så det fick bli en tripp till stugan. Tur inte studsmattan blåste åt det andra hållet för då hade den fart rakt in i huset. Vilka krafter alltså, den är ju inte så liten heller.  Nu var det ingen större skada skedd, bara några böjda stag till nätet som är runt om mattan.  Kunde varit mycket värre. Härligt och ljuvligt har det varit med skön avkoppling i stugan.  Endast promenader och lite annat plock och det allra nödvändigaste, inte mer än så. Som ni ser på foton nedan så lyste månen på natten och solen på dagen. 

(null)

(null)


(null)

Laddad!

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

19 Dec 2019 16:31

Fina bilder från din ö.
Vilken himla tur att studsmattan inte förstörde något. Det måste ha blåst på rejält för att kunna få den att flyga. När vi bodde i Optand stormade det rejält en natt och morgonen därpå hittade jag en bit av grannens brygga tvärs över våran och vår yttersta del låg en bit bort på stranden. Inget mer blev förstört då heller och då får man vara tacksam.
Kram

Micke

20 Dec 2019 11:30

Oj vilken fin nattbild där...bra jobbat...vackert.

Tur det gick bra där...de är ju enorma de där mattorna.

Ha det så jättefint nu.

Pernilla

22 Dec 2019 08:07

Blir så avundsjuk på din blåa himmel. Hör är det bar grått, grått. Vi är glada om det inte regnar men det är precis det, det gör hela tiden.
/P

Kommentera

Publiceras ej