Julgransförsäljning!

2kommentarer

Då var vi på plats på fisktorget i Karlskrona för den årliga julgransförsäljningen. Det blåser och regnar så någon vidare julstämning bjuds det inte på. Kajakklubben bjöd på julmusik och  glada tillrop, får hoppas deras klingande stämmor lockade till sig lite mera stämning inför den kommande julgransveckan. Svanparet med sina grå ungar kom simmande för att se ifall det fanns något gott att mumsa från havet botten. Flera trevliga dagar väntas med lillebror och förhoppnings bättre väder. 

(null)

(null)

(null)

(null)
   
(null)

Tredje advent❣️


2 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

16 Dec 2019 15:50

Det finns mycket fint att titta på när det är lite lugnt med försäljningen. Jag trodde att den fina grangubben var JÄTTE-stor men ser på en senare bild att perspektivet, i detta fall grodperspektiv, betyder en hel del. Men grangubben är ännu sötare som liten :D Mysigt med julmusik från de paddlande kajaktomtarna. Hoppas ni får fint väder och många trevliga möten när ni säljer alla granar :D
Kram

Pernilla

22 Dec 2019 09:07

Vi har varit i Karlskrona flera gånger på väg hit eller dit. Men jag har nog aldrig varit inne i själva staden. Finns ett köpcenter med Ica Maxi som vi besökt flera gånger och på en rastplats har vi sovit, med husbilen alltså. Måste försöka ändra på den trenden och besöka staden på riktigt nästa gång.
/P

Kommentera

Publiceras ej