Inte så farligt som det ser ut!

4kommentarer

Nu har jag varit uppkopplad i tjugofyra timmar. Blodtrycksmätningen och pulskoll under ett dygn för att se hur det står till med hjärtat. Nästa månad ska jag ta EKG under ett dygn. Extra slag och lite annat som inte stämmer ska nu alla mätningar förhoppningsvis ge resultat på. När jag satt i väntrummet igår och väntade så var medelåldern rätt så hög och det som slog mig då var att många satt och pillade på sina mobiler. Kvinnan som satt bredvid mig bläddrade ivrigt på FB med ett klapprade ljud från sina naglar. Herren till höger kollade nyheter och pratade ivrigt om vad som hänt. Tjejen från Karlskrona som sytt en av klänningarna till hovet  inför Nobelmiddagen engagerade  nästan hela väntrummet när denna klänning dök upp på nyhetsflödet. Två damer satt högljut och ojade sig över hemtjänsten som inte kommit med maten i tid och att de inte tagit med sig soporna. Som tur var så blev det snabbt min tur och min tomma stol lämnade plats till någon annan. 

(null)

En natt till
sedan lite semester!

4 kommentarer

Anki

12 Dec 2019 05:32

Inte roligt när hjärtat inte funkar som det ska - bra att du får en ordentlig undersökning. Ser inte så bekvämt ut, men är ju övergående. Jag har drabbats av förmaksflimmer, men ned medicin fungerar det helt OK och jag känner inte av det så mycket ... bara orken som tryter emellanåt.
Ha en bra dag!
Kram

Erika

12 Dec 2019 08:04

Obehagligt när hjärtat krånglar, kan jag tänka mig. Bra att det kollas upp. Håller tummarna att det inte är något allvarligt.

Pernilla

12 Dec 2019 08:13

Nej men vD är det som händer? Fy så läskigt. Tur det finns bra hjälpmedel och nu hoppas jag att de inte hittar något allvarligt.
/P

Ibod11 - Ingrid

12 Dec 2019 18:05

Det ser lite läskigt ut men om de hittar något så får vi hoppas att det är lätt åtgärdat. Jättebra att det gör ordentliga undersökningar så att du känner dig trygg. Tankar kan man inte hindra men förhoppningsvis kan du blockera de mest skrämmande
Stor varm kram ❤💖

Kommentera

Publiceras ej