Ullared är inte bara Gekås!

3kommentarer

Efter fika och underbara dagar i Store Mosses nationalpark körde vi vidare mot Ullared. Kom fram lagom innan stängning. Körde till ställplatsen som ligger precis intill och där blev det grill, en kall Mariestad och en härligt lång dusch. Sovit som en stock och vaknade utvilad. Nu har Eddie och jag varit ute på en långpromenad. Här är så otroligt vackert i skogen med all mossa som växer över stock och sten. Det är som att gå på den mjukaste matta. Eddie rusar runt som den väste tok, här är väldigt kuperat så det är bra träning både för tvåbenta och fyrbenta.  Efter långgrundan passade det bra med ett (tre) bad för den lurvige. Nu är både han och jag blöta, jag har inte ens badat.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

🐾

3 kommentarer

Ibod11 - Ingrid

26 Aug 2019 14:00

Den här sidan av Ullared lockar mycket mer än långa köer i ett varuhus :) Ni fortsätter att hitta underbar natur och härliga promenadstråk. Toppen för Eddie att han fick bada. Och är man en fin vovve så har man all rätt att stänka ner matte lite ;)
Kram

Mia

26 Aug 2019 14:42

Sverige har väldigt vacker natur. Du finner några av dem. Apropå Eddies bad, klart han ville dela med sig av badet till matte!

Pernilla

05 Sep 2019 08:21

Vi har varit där två gånger och vi har funderat på om man kan ta sig runt sjön. Men vi har inte vågat prova. Vackert är det i alla fall, så långt som vi vågat innan vi vänt om.
/P

Kommentera

Publiceras ej