Hej då Kv. Törnström

3kommentarer

Nycklarna till min lägenhet är lämnade och lyan är städad från golv till tak. Nu väntas nya äventyr. Minns första gången som jag klev ut genom porten och tittade mig runt. På en blå skylt på andra sidan gatan stod det Kv. Törnström, inte konstigt att jag kände mig hemma på direkten. Från första dagen så trivdes jag, kände mig hemma trotts att lantlollan flyttat till stan. Det var här min pälskling Gozzi kämpade sina sista dagar i livet. Oj så jobbigt det var. Min underbare följeslagare, han som hade räddat mig många gånger från att inte bli tokig när livet körde ihop sig. Han som kunde sitta i timmar bredvid mig när jag blev sittande på en stubbe i skogen och inte ville gå hem. Han lämnade ett enormt stort tomrum efter sig. Hans ljusa minnen lever kvar och det känns bra. Helt ärligt så har den här lägenheten varit som ett stort läkande plåster, som balsam för själen. Det är en skön känsla när man återfår balansen efter att man tappat fotfästet. Nu står jag med båda fötterna på jorden för det mesta iallafall , lite vingligt är det väl emellanåt precis lagom så man inte tappar fokus. Eddie och jag är redo.

(null)

(null)

Mot landet igen❣️


3 kommentarer

Pernilla

21 Aug 2019 07:46

Hag blev lite omtumlad av din text. Läser liksom mellan raderna att det varit tufft för dej. Jag har också en följeslagare som aldrig lämnar mig i tanken. En fyrbent ängel som man aldrig slutar att sakna.
Önskar dej all lycka med allt nya.

Jag skulle ju skriva till dej om Rallylydnad och annat. Kom helt av mig.......😂
/P

Ibod11 - Ingrid

21 Aug 2019 15:51

När livet är hårt mot oss vill vi gärna hitta något som innebär trygghet. I ditt fall blev det din lägenhet i "ditt" kvarter. Många minnen att ta med men jag hoppas att de finaste stunderna är i majoritet. Våra älskade hundar, som inte finns med oss längre, ger oss glädje med en smula vemod nu när vi tänker på dem. Jag önskar dig och Eddie all lycka på ert nya äventyr. Jag vet inte om jag har missat något inlägg där du berättar men det blir väldigt spännande att få följa med och läsa om allt det nya.
Många kramar till er båda <3

Micke

21 Aug 2019 19:57

Stort lycka till med detta, är ju alltid lite konstigt att dra upp bopålarna för att slå ner dem någon annanstans men när det väl är klart så känns det ju riktigt bra.
Än en gång: Lycka till :)

Kommentera

Publiceras ej