En mil på mossen!

3kommentarer

(null)

(null)

Vilken upplevelse, två dagar i Nationalparken Store Mosse. Idag har vi vandrat över en mil, igår blev det bara sju kilometer. Fantastisk vackert. Eddie har njutit ikapp med oss. Idag var Eddie och jag upp kl fem för att kolla i fågeltornet. Tjugo meter upp och Eddie traskade med upp för trapporna. Låg sedan still medan jag njöt av de dansande älvorna. Två fantastiska dagar och bilderna får tala för sig själva. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

Vi somnar gott
Ikväll 😴

3 kommentarer

Mia

26 Aug 2019 09:28

Åh, du har varit i mina trakter, nästan i alla fall. Jag har faktiskt bara varit på Store Mosse någon gång för att leta cacher, vackert var det redan då.... Kanske jag skulle ta och göra en liknande vandring som du har gjort.

Tack för fina bilder och att du väcker utomhusaktivitetstankar hos mig :-)

S

26 Aug 2019 10:42

Jag riktigt känner den härliga luften, ljuvliga bilder. Så roligt med ett litet äventyr och att Eddie kan följa med. Det blir alldeles för sällan jag kommer ut i skogen nu, vilket mest är lathet och att jag inte kommer att tänka på det, men det finns en skogsremsa här mellan staden och havet. När den här värmeböljan har ebbat ut ska jag ta mig en promenad!

Önskar dig en bra vecka.
Kram!

Ibod11 - Ingrid

26 Aug 2019 13:24

Vackert, både vädret och i den omväxlande och ibland vidsträckta naturen. Vilka härliga vandringar ni fick. Jag gillar alla dina bilder men allra finast är bilderna från fågeltornet med Eddie som extra förgyllning :D Ännu en pärla i vårt vackra land och ett lockande resmål.
Kram

Kommentera

Publiceras ej