Spökhus!

3kommentarer

Inte utan att det är lite spännande att besöka ödehus. Hittade detta ute i ingenstans. Ingen väg dit om du inte har traktor vill säga. Tänk att man bara kan låta ett hus förfalla på detta sätt. Här finns det absolut ingen återvändo. Hade varit spännande att få höra husets berättelse. Kan det vara här som spökena bor.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Två timmar kvar,
sedan har jag lite semester 😁

3 kommentarer

Ibod11

24 Sep 2018 15:48

Det är riktigt tråkigt att se hus förfalla så. Det ser ut att ha varit fint en gång i tiden. Men kanske skrämde spökena bort alla som kom dit ;) Eddie ser lite rädd ut så han kanske har anat något konstigt. Eller är det så att matte har beordrat "stanna" för att en liten vovve inte ska göra illa sig på spikar och diverse bråte :)
Kram

Pernilla

25 Sep 2018 07:38

Man undrar ju vad som hände? Kanske det brann och husetbinte var försäkrat? Eller att ingen arvinge fanns. Så finns det ju folk som inte orkar bry sig.
/P

Åke

12 Oct 2018 03:47

Fin skildring! Tänk om det kunde berätta... tänk når sista spiken slogs i, första spadtaget, hur kom grunden på plats, när mor värmde i spisen första gången, hur smakade första sockerkakan, byggde dom ut när barnaskaran ökade... fanns visst fler nyfikna där ;)

Kommentera

Publiceras ej