Jag hittade en grön!

2kommentarer

Mitt senaste loppisfynd, en grön telefon för 50 kr. Nu ska jag göra en lampa till, den förra jag gjorde var röd. Den har mamma och pappa haft så när de la ner det fasta nätet så fick jag den. Jag visste direkt vad jag skulle göra. Lampor kan man ju aldrig få förmånga av. Jag har börjat med att plocka isär telefonen och så måste jag få bort tejpen på luren. Försökte med olika rengöringsmedel och annat, men jag fick ta till ett av mina husmorstips, tyvärr hade jag ingen majonäs hemma men det gick lika bra med aioli. Det är fettet som löser upp tejpen tror jag, denna satt som berg. Tog lite tid men skam den som ger sig. Sedan får det bli ett stopp på Ikea när jag kör till ön nästa gång för att inhandla ledlampor. Det färdiga resultatet av den gröna kommer inom kort, så här blev den röda. Så nöjd!
 
 
 
 
 
Trevlig Söndag!
😁

2 kommentarer

Ibod11

09 Sep 2018 13:53

Men, vilken jättekul idé och vad duktig du är som kan få till det så :D Den sista vi hade var grön och det var ju livstids garanti på de apparaterna. Så sa de då i alla fall men det kanske inte gäller för de som fortfarande används idag.
Jag tror att många skulle vilja ha en sådan lampa så om du vill kan du säkert tjäna en extra slant på en sådan tillverkning :D
Kram

Marie-Louise

13 Sep 2018 14:09

Vilken häftig idé och så snygg :)

Kommentera

Publiceras ej