Upplyst och fint!

2kommentarer

Bilden gör sig inte rättvis, för ljuset från de nyinstallerade lamporna sprider ett fantastiskt ljus i höstmörkret. Så skönt att stugan är välkomnande upptänd när man kommer på kvällen. Förut fick jag famla mig fram livrädd över att snubbla på något som råkat ligga i vägen. Svärsonen och dotterns födelsedagspresent var precis vad jag behövde. När jag stått utanför och betraktat den upplysta delen av huset en stund var det sedan dags att fixa lite att äta. Mina gäster var jättehungriga. 

(null)

(null)

Nu blåser det på ön igen!
😁

2 kommentarer

S

02 Nov 2018 07:10

Högst förståeligt om du blev glad över denna present, för det måste göra väldigt stor skillnad! Att famla i mörker gör ingen glad, särskilt nu när vi trots allt har en höst och vinter framför oss. Så härligt med ljus. :)

Kram!

Ibod11

09 Nov 2018 09:24

En väldigt fin och praktisk present. Jag känner inom mig hur skönt det måste kännas att få komma dit även i höstrusket. Innan vi renoverade den sommarstuga mina farföräldrar hade byggt, åkte vi dit flertalet helger året om. På vintern var det lite rått inomhus men åh, vad jag älskade att komma dit, elda i eldstaden och snart få den där härliga värmen och myskänslan. Det var nästan så jag saknade de tillfällena när vi till sist flyttade in där permanent.
Kram

Kommentera

Publiceras ej