Då var det bilens tur!

2kommentarer

Regnmolnen hängde tunga när jag styrde mot Kalmar för att lämna bilen på service tidigt idag på morgonen. Jag hade sagt då jag ringde och beställde tiden att jag inte hade lust att sitta hela förmiddagen och vänta på min bil eftersom jag inte hade någon möjlighet att ta mig där ifrån. Hyggligt nog hade de då sagt att det skulle bara ta någon timme så jag tänkte ta en långrunda med hunden under tiden. Men inte visste jag då att det skulle regna. De stora tunga regndropparna piskade på rutan och jag svor en liten ramsa för mig själv, konstigt nog slutade det att regna och en halvtimme senare tittade solen fram.  Jag fyllde en påse med träningsgodis till Eddie sedan gick vi iväg. Jag hittade en gräsplan någon kilometer bort där vi tränade lite lydnad innan vi fortsatte vår vandring. När vi gått ytterligare någon kilomet så bevittnade vi ett flygande t-fat som just landat innan vi svängde in på vänskapens väg. Eddie tyckte att jag var urtråkig som skulle fota helt oviktiga saker. När vi kom tillbaka till verkstaden var Eddie helt slut i huvudet efter allt nosade och alla hundmöte där han var tvungen att vara helt koncentrerad på mig trots att han ville något helt annat. Bilen hämtades och nu är både bil och ägare nöjda över att det är gjort. Färden fortsatte sedan till stugan där vi har pysslat med lite av varje.

(null)

(null)

 
  (null)

😁

2 kommentarer

S

27 Oct 2018 09:27

Vilket litet äventyr i vardagen. :)

Kram!

Ibod11

06 Nov 2018 07:12

Vilken himla tur att vädret förändrades så snabbt. Jättebra tillfälle för lite träning och promenad :) Lite läskigt med ett flygande tefat men det var visst inte så spännande som det kanske först såg ut ;)
Eddie ser lite förnärmad ut och kanske tycker han att du ska ägna dig åt roligare saker än kameran, honom t ex :D En vovve blir väldigt trött av så mycket hjärnaktivitet så jag gissar att han somnade gott när ni kom hem.
Kram

Kommentera

Publiceras ej