Så kan det gå!

2kommentarer

Minns ni den lilla pippin på Ön som höll på att göra mig galen. Varje morgon så pickade den på mitt fönster i ca två timmar. Jag försökte med allt. Jag googlade sönder internet i hopp om att finna lösningen. Men inget hjälpte vad jag än provade av alla förslag. När vi var i stugan var det nästan slagsmål, ingen ville sova i rummet som gjorde en galen i tidig morgonstund. Men, så en dag blev det plötsligt tyst. Jag tänkte att det var säkert någon av grannarna som fått äran att få en liten väckarklocka på utsidan. Svaret var inte långt borta. Jag fann den lilla pippin i min kanna som stått på bordet med vatten i. Om den var i kannan för att dricka får den skylla sig sig själv. Jag pumpade alltid upp massor av vatten i byttor och hinkar till igelkotten och fåglarna innan jag lämnade ön. Jag vet att jag önskat livet ur den där lilla pippin och jag tror bestämt att jag vid något tillfälle även skrev att jag tänkte göra något handgripligt om den inte gav upp sitt pickande på fönster. Så kan det gå. Tyst och lugnt i lilla stugan igen.

(null)

(null)

Grått om mulet!

2 kommentarer

Ibod11

20 Nov 2018 10:48

Lite sorgligt men jag skulle också ha känt mest glädje ;) Inga fler verbala slagsmål hos dig om sovplatser längre. Det måste vara väldigt skönt :D
Kram

S

20 Nov 2018 10:53

Oj, ett dramatiskt slut på actiondramat! Skönt på sitt sätt att du slapp göra något själv, fast lite trist ändå... men jag skulle nog ändå känt viss lättnad ärligt talat.

Kram!

Kommentera

Publiceras ej