Matkoma!!

3kommentarer

Årets första julbord är nu avklarat. En trevlig kväll tillsammans med mina jobbarkompisar. Det fanns allt tänkbart på det där julbordet, otroligt mycket sillinläggningar, skaldjur, kallrökt och varmrökt lax och mossar av annat gott. Fast nu när jag tänker efter så saknades lutfisk. Trots att vi tog det  lugnt och inte stressade så sitter jag nu här på jobbet med magen utspänd. Just nu känns det som om jag inte behöver äta mer i år. Men av erfarenhet så ändrar sig den känslan snart.

(null)

(null)

Snart väntar sängen.
Längtar!!

3 kommentarer

Mia

22 Nov 2018 11:13

Jag har inte varit på julbord på tre-fyra år nu. Ju mer jag övergått till "lättare mat", mycket vegetarisk så har jag ingen längtan till julbord. Jo, man behöver inte ta av allt det feta, så är det... Om jag ser annons om vegetariskt julbord i Jönköping t.ex då skulle jag nog testa...

Jag förändras över årens gång... förr älskade jag att gå på julbord. :-)

Ibod11

22 Nov 2018 20:37

Låter helt underbart med all den goda maten och att ha kul med fina jobbarkompisar :) Julbordet förändras ganska rejält när kosten övergår till mest veganskt men jag har lovat min äldsta dotter att köpa en liten skinka till henne. Ägghalvor är tydligen också ett måste så jag ger efter för det ;) Men jag själv har konstigt nog inte minsta längtan efter kött, trots att det bara var ca ett år sedan jag ändrade kosten. Men hushållsosten saknar jag ;)
Hoppas matkoman har gått över nu och att längtan efter mat finns där igen :)
Kram

S

23 Nov 2018 09:46

Julbord ute blir det sällan för min del, och just nu när jag sitter här mätt efter en ostmacka känns det snarast oöverstigligt! ;) Men när godsakerna dukas upp och i gott sällskap kan man få i sig mer än man tror, hihi. Låter som en härlig kväll hursomhelst.

Kram!

Kommentera

Publiceras ej