Jultomten.....redan!!?

3kommentarer

Jag fick besök av jultomten idag, han tyckte nog att jag behövde ha lite höstinspiration. Boken "Snickra & Bygg" innehåller många bra tips på allt möjligt och hur mycket material som behövs. Jag har länge tänkt göra ett betongbord så jag blev glatt överaskad då det dök upp ett som inte ser allt för jobbigt ut att göra för en amatör. Eftersom betong med tryckimpregnerat virke står emot olika årstiders klimat passar det perfekt att ha på ön. Blev även sugen på att göra en trädbänk, underbart att sitta under päronträdet och njuta en fin sommarmorgon. Trallgolv, utekök, utedusch, staket ...... jag vill göra allt. 

(null)

(null)

(null)

Snart är denna jobbnatten färdigjobbad. 
😁

3 kommentarer

S

02 Nov 2018 07:16

Jag som inte ens är händig tycker att beskrivningarna verkar pedagogiska och bra, hoppas de är så i praktiken också. En trädbänk är så himla fint. :) Ja, där har du att göra...

Kram!

Mia

02 Nov 2018 20:52

Nej, nej, tomten ska sova ännu en månad! Men i och för sig kan han vara förlåten med tanke på det paket han förärade dig... Nu får han vila så han orkar med julen! Nog finns det endast en tomte!?

Ibod11

10 Nov 2018 06:49

Tomten har tydligen full koll på vem du är och vad du vill :D Snällt av honom att ge dig lite kul att fundera på redan nu. Du kan fylla massor av din tid nästa vår och sommar med snickar- och gjutningsglädje :) Bra att vara händig när det finns saker att fixa.
Kram

Kommentera

Publiceras ej