Galax

3kommentarer

När djurbutiken i byn skulle slå igen för att öppna ihop med konkurenterna en km bort så köpte jag lite allt möjligt bra och ha till Eddie. Det var sjuttiofem procent rabatt på allt i hela butiken.Jag köpte varor som innan avdraget skulle ha kostat två tusen kronor. Enligt mig själv inget onödigt. Bland annat köpte jag galax lekboll som Eddie fullkomligt älskar. Han rusar runt med sin boll i gapet som om han varit jagad av vargar. Jag brukar även ha den som belöning då vi tränar. Den kostade trehundrasjuttiofem kronor på ordinarie pris, ett pris som jag aldrig skulle ha gett även om jag nu med facit i hand vet hur mycket den används. Jag köpte även lite dyrare belöningsgodis, hundhalsband och koppel i läder, reflexväst, bajspåsar och lite andra leksaker. Även om det nu var ett tag sedan butiken slog igen så finns det fortfarande mycket av träningsgodiset kvar. Det gäller att passa på. 

(null)

(null)

(null)


Solen skiner från klarblå himmel
Njuter!

3 kommentarer

Ibod11

26 Nov 2018 20:37

Helt underbara Eddiebilder. Vilken lycka att få ha en sådan boll :D Du kanske har lika kul när du tittar på som Eddie har när han leker. Det är klart att man måste passa på och handla när rean är så kraftig.
Kram

S

28 Nov 2018 08:19

Så läckra bilder. Man ser att Eddie tycker att galaxen är ett fynd. Och roligt att du fick tillfälle att fynda till Eddie.

Tänk, nu känns det som vinter, -8 i natt. Lite mysigt faktiskt.

Kram!

Pernilla

28 Nov 2018 09:09

Den är superkul den bollen. Tål att kampas med också och häng en fläta i den så är den perfekt till träningen. Säljer sådana i min webbutik. Men du, 300....? Oj! Du kan få 3 för det priset vid mej. Men å andra sidan har du inte gett det priset så du behöver inte vara ledsen. Surfa in till mej nästa gång 😄 för den kanske inte håller för all tid.

www.klippoklapp.se

/P

Kommentera

Publiceras ej