Hundhelg!

2kommentarer

Vilken härlig helg med glada hundar och deras förare. Vi har tränat, pratat och planerat. I lördags var vi i Kalmar för att göra MH på EddieUnik och 8 av hans kullsyskon. MH är ett test för att beskriva egenskaper hos hunden av bruksraser som ett underlag i avelsarbetet. Syftet är att beskriva hundens sociala förmågor som rädsla, aggressivitet, lekfullhet, passivitet m.m Alla syskonen var grymt duktiga och vi var alla mycket nöjda över våra hundar. Man får inte glömma bort att de endast är 1 år och att det finns mycket som snurrar i huvudena på våra små pälsklingar. I morgon börjar lydnadskursen. Det ska bli trevligt och förhoppningsvis lärorikt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
🐾❣️
 
Aussie,

2 kommentarer

Ibod11

08 May 2018 10:53

Så stolta ni måste vara över era vovvar och så kul ni måste ha haft när ni träffades och alla kullsyskon fick både leka och visa sig duktiga :D

Pernilla

13 May 2018 22:24

Så härligt! Jag saknar det där mer och mer. Jag har funderat över det där kullsyskonet här på Gotland. Vet en väldigt lik din Eddie Unik som var lite äldre då han flyttade hit. Kan det vara den? Hon heter Anna?
/P

Kommentera

Publiceras ej